У МЗС відреагували на відправку Джелялова до психлікарні

Читать на русском
У МЗС заявили, що дії щодо арештованого в Криму заступника глави Меджлісу Нарімана Джелялова нагадують каральну практику традицій СРСР.
фото LIGA.net

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що дії щодо арештованого в Криму заступника глави Меджлісу Нарімана Джелялова нагадують каральну практику традицій СРСР.

Про це заявила перший заступник глави МЗС України Еміне Джапарова в неділю, 10 жовтня.

Росія переслідує за політичними мотивами майже 100 кримських татар – ДенісоваДенісова розповіла, скільки кримських татар переслідує Російська Федерація за політичними мотивами.

«Джелялова безпідставно і примусово направили в стаціонар психіатричної клініки для проходження так званої «психолого-психіатричної експертизи». Вона триватиме понад 20 днів. Каральна практика в «кращих» радянських традиціях», - написала Джапарова на сторінці в Twitter.

Нагадаємо, Російські окупанти в Криму відправили арештованого заступника глави Меджлісу Нарімана Джелялова до відділення психлікарні, де він пройде психолого-психіатричну експертизу. Джелялов не погоджувався, і його відправили насильно. Психіатрична експертиза триватиме від 21 до 28 днів.

У Криму Джелялову інкримінують вчинення диверсії. Йому загрожує до 15 років в'язниці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: