На Донбасі окупанти застосували заборонену зброю

Читать на русском
Сьогодні, 9 жовтня, російські бойовики три рази порушили режим тиші на Донбасі та використали для цього заборонену зброю.
Оперативне командування Захід

Сьогодні, 9 жовтня, російські бойовики три рази порушили режим тиші на Донбасі та використали для цього заборонену зброю.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

«Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню, з них 1 раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», – йдеться в повідомленні.

Вересень на Донбасі: скільки обстрілів зафіксували на місяцьСитуація на Донбасі загострилася. Протягом вересня зафіксували 227 обстрілів у зоні ООС, 6 загиблих.

Зазначають, що відкривали вогонь окупанти в районі Майорська. Там вони використали автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети. Поблизу Красногорівки ворожі збройні формування здійснили прицільний обстріл наших позицій з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм. Постріли було чути також неподалік Новозванівки. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

«Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, чим змусили противника припинити вогневу активність, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби, 8 жовтня, російські окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: