Facebook та інші сервіси компанії Цукерберга знову «лежать»: що сталося

Читать на русском
На цей раз перебої з сервісами виникають переважно у користувачів з США. Хоча окремі випадки відзначаються і в інших країнах
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Користувачі соціальних мереж знову скаржаться, що є проблеми з сервісами компанії Facebook Марка Цукерберга. Барахлять Instagram, Facebook, а також месенджери WhatsApp і Messenger.

Про масові збої повідомляє онлайн-ресурс Downdetector.

Втім, на цей раз перебої з сервісами виникають переважно у користувачів з США. Хоча окремі випадки відзначаються і в інших країнах. У компанії Цукерберга вже заявили, що їм відомо про те, що трапилося, і пообіцяли усунути неполадки.

«Ми працюємо над тим, щоб якомога швидше повернути все в норму, і приносимо вибачення за можливі незручності» - сказано в повідомленні.

За даними Downdetector, крім Instagram, Facebook, WhatsApp і Messenger перебої спостерігаються у користувачів Twitter, Discord і Zoom.

Нагадаємо, що ввечері 4 жовтня в роботі Facebook, Instagram і WhatsApp стався глобальний збій. Не працювали ні вебверсії, ані додатки. Збій мав характер глобального - скарги на недоступність сервісів реєструвалися по всьому світу.

Глава компанії Facebook Марк Цукерберг втратив мільярди доларів через глобальний збій безпосередньо в самій соціальній мережі Facebook та інших належать компанії сервісів. Він опустився на шосту сходинку рейтингу найбагатших людей світу.

Вночі 5 жовтня соціальні мережі Facebook і Instagram нарешті відновили роботу. Вони не працювали майже сім годин через масштабний в історії компанії збій.

Масштабний збій в сервісах соціальної мережі Facebook, Instagram і WhatsApp стався, судячи з деяких даних, через непрофесійно встановленого співробітниками компанії масового оновлення маршрутизаторів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: