Україна і місія МВФ завершують переговори – Шмигаль

Читать на русском
Найближчими днями очікується завершення переговорів з місією МВФ з питань першого перегляду програми stand-by, заявив Шмигаль.
Денис Шмигальt.me/Denys_Smyhal

Найближчими днями очікується завершення переговорів з місією МВФ з питань першого перегляду програми stand-by, які проходять в онлайн режимі. Щодо питання траншу йде «продуктивний діалог».

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на Київському міжнародному економічному форумі в Києві у четвер, 7 жовтня.

Мільйони від МВФ і ЄС: скільки грошей Україна отримає від міжнародних партнерів до кінця рокуУкраїна до кінця року повинна отримати другий транш від Міжнародного валютного фонду і макрофінансову допомогу від ЄС.

«Буквально сьогодні-завтра ми завершуємо роботу з Міжнародним валютним фондом щодо підготовки меморандуму про продовження нашої програми», - сказав він.

За словами Шмигаля, за підсумками переговорів питання про транш для України повинне бути вирішене позитивно, але термінів отримання грошей він не назвав.

«Гроші люблять тишу, всі це знають. У нас дуже плідний діалог, сьогодні триває місія, і я не маю повноважень давати будь-які стейтменти з цього приводу», - сказав він у відповідь на питання про транш.

За його словами, Україна виконала абсолютно всі макропоказники. Він додав, що у липні було прийнято 12 законів з Меморандуму з МВФ.

Нагадаємо, місія МВФ розпочала роботу в Україні у віртуальному режимі 21 вересня. Влада розраховує отримати транш МВФ в 750 млн доларів наприкінці листопада - у грудні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: