На популяризацію вакцинації витратять 25 млн гривень

Читать на русском
Кабінет міністрів виділив додаткові кошти на популяризацію кампанії з вакцинації від коронавірусу в країні.
фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів виділив з державного бюджету додаткові кошти на популяризацію кампанії з вакцинації від коронавірусу в країні.

Відповідне рішення було ухвалене в середу, 6 жовтня під час засідання.

В ОПУ зобов'язали центральні органи влади відзвітувати про вакцинацію держслужбовцівЧерез два тижні всі міністерства і центральні органи влади мають відзвітувати про хід вакцинації від коронавірусу своїх співробітників.

Так, уряд виділив 25 млн грн для проведення інформаційно-комунікаційної кампанії серед населення про вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2.

Як зазначено, передбачається передати 25 млн грн МКІП на бюджетну програму про заходи в сфері захисту національного інформаційного простору (КПКВК 3801030).

Нагадаємо, в Україні з початку кампанії з вакцинації від COVID-19 зробили понад 13 млн щеплень. За минулу добу в країні було щеплено 117 234 особи.

Також повідомлялося, що петиція про кримінальну відповідальність за примусову вакцинацію набрала понад 25 тисяч підписів. Тепер на неї повинен відповісти президент України Володимир Зеленський.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: