Мінус один: у Харкові зменшилася кількість претендентів на мерське крісло

Читать на русском
Депутат від ОПЗЖ, який раніше висунув свою кандидатуру в міські голови Харкова, тепер вирішив не брати участь у виборах, і втратив заставу у 271 тис.грн.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Кандидатів у мери Харкова стало на одного менше. Кандидат в міські голови, депутат від ОПЗЖ Валерій Говоров прийняв рішення знятися з передвиборної гонки.

Про це повідомляє медіагрупа «Об'єктив».

«Так, написав заяву, що відмовляється від балотування і не буде висуватися на посаду міського голови Харкова. Тепер територіальна виборча комісія протягом 3 днів повинна розглянути його заяву і винести постанову, що Говоров не є кандидатом» - прокоментувала виданню ситуацію член робочої групи Харківської міської територіальної виборчої комісії Катерина Поп.

Вона зазначила, що заяву від Говорова прийняли 4 жовтня. При знятті з виборів кандидат втратить внесену заставу у 271 тисячу гривень. Попри свою партійну приналежність, Говоров йшов, як самовисуванець.

Нагадаємо, що 2 жовтня члени ХМТВК зареєстрували ще п'ятьох кандидатів на посаду міського голови. Один з бажаючих отримав відмову. Таким чином, всього на крісло мера Харкова претендували 13 кандидатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: