Львів на порозі «червоної» зони – Садовий

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що місто вже майже увійшло до червоної епідеміологічної зони. Ситуація з коронавірусом погіршується.
Андрій Садовийfacebook.com/samopomich

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що місто вже майже увійшло до «червоної» епідеміологічної зони. Ситуація з коронавірусом погіршується з кожним днем.

Про це повідомляє Львівська міська рада у понеділок, 4 жовтня, цитуючи мера.

Коронавірус в Україні: коли чекати піку захворюваності і який прогноз на осінь дають вченіПік захворюваності на COVID-19 в Україні може настати вже в жовтні-листопаді. У найближчі тижні добовий рівень інфікування може перевищити 10 тисяч, а на піку – досягти 15-18 тисяч.

«Ми «червоної» зони не уникнемо, ми вже в неї входимо. Думаю, через кілька днів питання буде стояти жорсткіше, тому що є зростання захворюваності. За кількістю людей, які мають позитивний ПЛР-результат, динаміка негативна, також велике завантаження по лікарнях», - заявив Садовий.

У той же час, мер відзначив позитивну динаміку з вакцинації у Львові.

«Фактично вже всі школи міста вийшли на вакцинацію 80% плюс», - повідомив він.

Нагадаємо, у МОЗ заявляли, що зараз пандемія в Україні розвивається за помірним сценарієм, але ситуація може різко змінитися. Пік захворюваності на COVID очікується в листопаді або навіть трохи раніше.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: