Названо кращого вчителя за версією Global Teacher Prize Ukraine

Читать на русском
Кращим вчителем року премії Global Teacher Prize Ukraine став учитель української мови та літератури Артур Пройдаков.
скрін з відео

Кращим вчителем року премії Global Teacher Prize Ukraine став учитель української мови та літератури Артур Пройдаков.

Церемонія нагородження пройшла напередодні. Трансляція велася на порталі «Освіторія».

Аналізуємо виконання президентської програми: професія вчителя стане високооплачуваноюПрофесія вчителя стане високооплачуваною, йдеться у програмі Володимира Зеленського. Розбираємося, чи є прогрес у виконанні обіцянки.

Артур Продайков народився у Луганській області в російськомовній родині. Зараз він у Києві вчить дітей української мови. Педагог також веде Telegram канал «ЗНО Український», платформу TikTok і записує підкасти з української літератури.

«Крутий досвід, яким я пишаюся, - участь в проектах Всеукраїнська школа онлайн. У 2020 і 2021 року створив курс з української літератури, який завжди можна переглянути онлайн», - розповів Продайков на церемонії.

Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також професійний розвиток і підтримку реалізації власних освітніх проектів від ГО «Освіторія».

Global Teacher Prize - світова щорічна Нобелівська премія для вчителів, заснована арабським підприємцем і філантропом Санні Варки в 2014 році.

2 вересня Global Teacher Prize Ukraine оголосила 10 кращих вчителів країни.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що в Україні будуть преміювати педагогів за перемоги їх учнів на міжнародних олімпіадах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: