У «Слузі народу» не виключили відставки глави Мінстратегпрому Уруського

Читать на русском
У СН навіть підібрали кандидатуру на заміну Уруському на чолі Мінстратегпрому - його може замінити нардеп від СН Наталуха
Олег УруськийВідкрите джерело

Голова політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко не виключив швидкої відставки восени глави Міністерства стратегічної промисловості Олега Уруського. У СН навіть підібрали йому заміну - на його місце може стати нардеп Дмитро Наталуха.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«У нас великий кадровий потенціал нашої команди у Верховній Раді. І за ці два роки багато голів комітетів проявили себе найкращим чином, не тільки як законотворці, а й як менеджери» - заявив Корнієнко на брифінгу.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

За його словами, Наталуха чудово замінить Уруського у разі, якщо відставку останнього вважатимуть необхідною нардепи.

«Він дуже професійний у цій сфері, у нього є послідовна позиція щодо підтримки національної економіки в першу чергу» - запевнив Корнієнко.

Нагадаємо, раніше глава фракції СН в Раді Давид Арахамія заявив, що імена кандидатів на «виліт» в Кабміні стануть відомі після великого виїзного засідання фракції «Слуга народу» в Трускавці, яке пройде на початку жовтня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: