Геращенко розповів про хід розслідування замаху на Шефіра

Читать на русском
За допомогою відеозаписів планується дізнатися, хто знаходився в лісі в день замаху і раніше. Також вивчаються трафіки мобільних телефонів в цьому районі
Антон Геращенкоmvs.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ України веде розслідування замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра. Зараз обстежується територія лісу, звідки вівся вогонь, також досліджуються записи з відеокамер.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі програми «Право на владу».

«Вже взяті записи з відеокамер з будинків, які розташовані навколо лісу. Сам ліс - це 430 гектарів... Зараз в ньому проводиться прочісування на предмет того, щоб намагатися знайти зброю або якісь інші зачіпки» - повідомив він.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

За допомогою відеозаписів планується дізнатися, хто знаходився в лісі в день замаху і раніше. Також вивчаються трафіки мобільних телефонів в цьому районі, хоча достеменно невідомо, чи використовував нападник мобільний телефон.

22 вересня під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники зробили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він у лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Пізніше ЗМІ повідомили, що Шефіра взяла під охорону Служба безпеки України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: