На полігоні під Києвом загинув військовослужбовець Нацгвардії

Читать на русском
Державне бюро розслідувань відкрило за фактом загибелі військового провадження. Нацгвардія співпрацює зі слідством
Загиблий солдат НГУ Роман ОлексаFacebook

** У Київській області загинув 24-річний боєць Національної гвардії Роман Олекса. Інцидент із загибеллю військовослужбовця стався 28 вересня під Києвом, на одному з військових полігонів Збройних сил України.**

Про це повідомив пресофіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Максим Таран, повідомляє Українська правда в четвер, 30 вересня.

«Під час відпрацювання польового рейду трагічно загинув наш солдат Роман Олекса. Під час виконання вправи військовослужбовець отримав важкі травми. Романа негайно доставили в лікарню, але отримані травми виявилися несумісні з життям. Тіло воїна відвезли в його рідне село Завишень Львівської області. Командування частини поїхало до батьків надавати всебічну допомогу» - розповів військовий»

Державне бюро розслідувань відкрило за фактом загибелі військового провадження. Нацгвардія співпрацює зі слідством, проте досі не повідомляється, через що загинув військовослужбовець - в НГУ посилаються на таємницю слідства.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як звали українського військовослужбовця, який загинув на Донбасі 30 вересня під обстрілом проросійських бойовиків. Ним виявився уродженець Дніпропетровської області, міста Зеленодольська, Олексій Стрижак.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: