Стало відомо ім'я українського військового, який 30 вересня загинув на Донбасі

Читать на русском
Загиблий - уродженець міста в Дніпропетровській області, йому було 39 років. 30 вересня військовий загинув під вогнем бойовиків на Донбасі
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Стало відомо, як звали українського військовослужбовця, який загинув на Донбасі 30 Вересня під обстрілом проросійських бойовиків. Ним виявився уродженець Дніпропетровської області, міста Зеленодольська, Олексій Стрижак.

Про це 30 вересня повідомила Зеленодольська міська територіальна громада на своїй сторінці в Facebook.

Трильйон у шахту: Росія хоче виділити «ДНР» і «ЛНР» величезні сумиРосійська Федерація планує виділити ватажкам окупованих територій Донецької і Луганської областей гроші на соціально-економічний розвиток.

«30 вересня в зоні проведення ООС, захищаючи свою Батьківщину, загинув наш земляк-військовослужбовець Стрижак Олексій Володимирович, 1982 року народження. Серце Олексія зупинилося. Але Герої не вмирають! Вони будуть жити до тих пір, поки ми про них пам'ятаємо!» - йдеться в повідомленні.

У Зеленодольській МТО також висловили співчуття рідним і близьким загиблого. Прощання зі Стрижаком пройде 2 жовтня в Зеленодольську.

Нагадаємо, з початку поточної доби четверга, 30 вересня, на Донбасі зафіксували чотири випадки порушення режиму припинення вогню проросійськими бойовиками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: