На Донбасі виявили дві бойові схованки бойовиків

Читать на русском
У Донецькій та в Луганській областях співробітники СБУ виявили два бойових схрони сепаратистів ОРДЛО в районі лінії розмежування.

У Донецькій та в Луганській областях співробітники СБУ виявили два бойових схрони сепаратистів ОРДЛО в районі лінії розмежування.

Про це повідомляє сайт відомства у четвер, 30 вересня.

Нові правила реєстрації: як хочуть спростити видачу паспортів для жителів Донбасу та КримуЯкі нові правила реєстрації місця проживання для мешканців окупованих території пропонують у Раді, читайте у матеріалі Слово і діло.

У Луганській області схованка з вибухівкою і гранатами був прихована в лісосмузі в декількох кілометрах від лінії розмежування. Під час її огляду вилучено: 126 тротилових шашок загальною вагою 36 кг, засоби ініціювання вибухів; 29 гранат Ф-1, РГО, РГН і РГД.

У Донецькій області співробітники СБУ виявили схрон біля Маріуполя. Зі схованки, закопаної під землею, вилучені: три цинкові коробки з патронами до зенітних установок; майже кіло тротилу; п'ять протитанкових і протипіхотних мін; 18 гранат; 60 стрічок із патронами до великокаліберним кулеметів; автомат Калашникова; мінометна міна; більше 3 тис. патронів до стрілецької зброї різного калібру.

Раніше в ОБСЄ заявили про різке погіршення ситуації на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: