З'ясувалося, де на Донбасі ОБСЄ зафіксувала найбільше обстрілів

Читать на русском
Місія ОБСЄ зафіксувала протягом понеділка, 27 вересня, 143 порушення режиму припинення вогню в Донецькій області і 139 - в Луганській.
Фото з відкритих джерел.

Місія ОБСЄ зафіксувала протягом понеділка, 27 вересня, 143 порушення режиму припинення вогню в Донецькій області і 139 - в Луганській.

Більшість порушень сталося у районах на південний схід від н.п. Залізне (підконтрольний уряду, 42 км на північний схід від Донецька), на північ від Широкиного (підконтрольне уряду, 100 км на південь від Донецька) і поблизу ділянки розведення в районі Петровського (непідконтрольне уряду, 41 км на південь від Донецька), сказано у звіті СММ ОБСЄ.

Серпень в ООС: скільки було зафіксовано обстрілівНа Донбасі протягом серпня було зафіксовано 200 обстрілів. Загинули 9 українських військових, 27 були поранені.

За попередню добу в Донецькій області було зафіксовано 65 порушень «тиші».

Більшість випадків порушень в Луганській області виявлено в районі на північ від н.п. Круглик (непідконтрольний уряду, 31 км на південний захід від Луганська - за оцінкою, в рамках навчань з бойовою стрільбою поза зоною безпеки), а також на північ, північний схід і південний захід від ділянки розведення в районі Золотого (підконтрольне уряду, 60 км на захід від Луганська).

Нагадаємо, генконсул Німеччини в Донецьку відвідала зону проведення ООС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: