Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Один із ворожих обстрілів був зафіксований у напрямку Кримського. Бойовики вели прицільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Від початку доби вівторка, 28 вересня, бойовики РФ сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті ворожих обстрілів двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Один із ворожих обстрілів був зафіксований у напрямку Кримського. Бойовики вели прицільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Також поблизу Павлополя окупанти задіяли станкові протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Двічі під обстріл потрапили українські позиції неподалік Кам'янки. Перший обстріл ворог здійснив зі станкових протитанкових гранатометів, другий - із заборонених мінометів калібру 120 мм.

Крім того, у Донецькій області зафіксовано застосування двох ворожих безпілотників, за допомогою яких ворог скинув ВОГ-17 в районі населених пунктів Лебединське і Широкине.

«У результаті бойових дій два військовослужбовця Об'єднаних сил отримали вогнепальні поранення. Воїни перебувають у лікувальному закладі, стан їхнього здоров'я - задовільний», - йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що українські військові відкривали адекватний вогонь у відповідь на ворожі провокації, чим змусили бойовиків припинити обстріли.

Раніше була названа причина зменшення кількості обстрілів на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: