Нафта дорожчає п'ятий день поспіль

Читать на русском
У понеділок, 27 вересня, під час торгів ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у листопаді коштували 79,17 долара за барель.
Reuters

У понеділок, 27 вересня, під час торгів ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у листопаді коштували 79,17 долара за барель.

За даними Bloomberg станом на 9:18, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent піднялася на 1,38%.

30 років Незалежності: як змінювалася вартість бензинуЛітр бензину марки А-95 на початку 1996 року коштував 58 копійок, на початку 2021-го – 25,20 гривні. Детальніше – на інфографіці.

У понеділок ціни на нафту росли п'ятий день поспіль, при цьому ціна на нафту марки Brent досягала 80 доларів на тлі побоювань з приводу пропозиції, оскільки в деяких частинах світу спостерігається зростання попиту з ослабленням COVID-обмежень.

Нагадаємо, Організація країн-експортерів нафти, Росія і їх союзники, група, відома як ОПЕК+, дійшла згоди щодо обмеження видобутку нафти до 31 грудня 2022 року. З серпня видобуток буде збільшено на 400 барелів на добу - до поступового скасування обмежень видобутку (наразі 5,8 млн барелів на добу), до кінця вересня 2022 року.

Раніше ми писали, що «Нафтогаз» зафіксував тариф на опалювальний сезон.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: