Новий парламент Німеччини вперше збереться 26 жовтня

Читать на русском
Бундестаг нового скликання, склад якого буде обраний на сьогоднішніх виборах в Німеччині, вперше збереться 26 жовтня.

Бундестаг нового скликання, склад якого буде обраний на сьогоднішніх виборах у Німеччині, вперше збереться 26 жовтня. Установче засідання має відбутися протягом місяця після виборів.

Про це повідомляє німецьке радіо deutschlandfunk.

Кінець епохи Меркель: чи вплине зміна канцлера на відносини Німеччини з УкраїноюВибори до німецького парламенту відбудуться 26 вересня. Хто може стати наступником Меркель та чи вплине зміна канцлера на відносини Німеччини з Україною, читайте у матеріалі Слово і діло.

На цій установчої сесії оберуть голову Бундестагу і його заступників. При цьому підкреслюється, що 26 жовтня - це останній можливий день для установчої сесії.

Згідно з німецьким законодавством, новообраний Бундестаг вперше збирається не пізніше, ніж через 30 днів після виборів. Парламентські групи будуть сформовані вже найближчими днями.

Нагадаємо, кандидат у канцлери Німеччини від ХДС/ХСС Армін Лашет, якого називають ймовірним наступником Ангели Меркель, змінив свою позицію щодо російського газопроводу «Північний потік-2» - він заявив, що повністю підтримує його запуск.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: