Зведення ООС: бойовики порушили перемир'я 7 разів

Читать на русском
На Донбасі з початку сьогоднішньої доби окупанти сім разів порушили режим припинення вогню в зоні ООС.
24tv.ua

На Донбасі з початку сьогоднішньої доби окупанти сім разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 24 вересня.

Війна на Донбасі обійшлася Україні у 10 відсотків ВВП за п'ять років – дослідженняРеальна цифра втрат може бути куди вище, бо в статистиці не враховується втрати активів на окупованих територіях, спровокований війною криза і немає даних за 2019-2020 роки.

Так, в напрямку Новолуганського бойовики влаштували прицільний обстріл українських позицій, використовуючи ручні протитанкові гранатомети і заборонені міномети калібру 82 мм і 120 мм.

Поблизу Світлодарська та Золотого-4 противник вів прицільний обстріл позицій українських воїнів зі стрілецької зброї і станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Лебединського та Водяного окупанти вели численні обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, поблизу населених пунктів Водяне і Широкине окупаційні війська застосували два ворожих безпілотні літальні апарати, за допомогою яких скинули ВОГ-17.

Втрат серед українських військових немає.

Військовослужбовці Об'єднаних сил вели вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що бойовики скинули осколкові гранати на позиції ЗСУ на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: