«Право на владу»: хто стоїть за замахом на Шефіра та чому українці ухиляються від сплати податків

Читать на русском
У суспільно-політичному проєкті Право на владу 23 вересня йтиме мова про вчорашній замах на Сергія Шефіра та збільшення податків.

Вчора стався замах на першого помічника президента Сергія Шефіра. Хто стоїть за зухвалим злочином на чиновника? Про це йтиме мова цього четверга у новому сезоні суспільно-політичного проєкту «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Також цього тижня парламент впритул наблизився до розгляду так званого «ресурсного» законопроєкту 5600, який має принести до державної скарбниці додаткові 30 млрд грн наступного року. Довкола цього закону вже кілька місяців не вщухають суперечки. Адже йдеться про збільшення податків. У студії сьогодні говоритимуть також про те, хто заплатить найбільше? Чи з'явиться в Україні «податок на городи»? Чи справді нові податки істотно збільшать ціни на житло? Чи будуть податкові борги автоматично списуватись з рахунків підприємців? Та чому українці масово ухиляються від сплати податків? Чи справді закон знищить малий і середній бізнес, як стверджують його противники? Та чого домагається рух підприємців-ФОПів, розлючених черговими податковими новаціями?

У розмові візьмуть участь: лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, міністр юстиції Денис Малюська, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, радник керівника Офісу президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, засновник Управління боротьби з організованою злочинністю Валерій Кур, перший заступник генерального прокурора (2014) Микола Голомша, генерал-майор СБУ, експерт з питань державної безпеки Василь Вовк, народний депутат, «Батьківщина» Сергій Соболєв, голова фракції «Голос» Ярослав Железняк, народна депутатка, «Слуга народу» Леся Забуранна, лідер руху SaveФОП Сергій Доротич, правник Геннадій Друзенко.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Нагадаємо, вчора вранці під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники здійснили близько 10 пострілів. Три кулі влучили в водія, він в лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: