ЄС вилучить ще дві країни зі списку рекомендованих для подорожей – ЗМІ

Читать на русском
Євросоюз планує цього тижня виключити дві країни зі свого списку безпечних напрямків для подорожей у зв’язку з коронавірусом.
Pixabay

Євросоюз планує цього тижня виключити дві країни зі свого списку безпечних напрямків для подорожей у зв’язку з коронавірусом.

Про це повідомив кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Джозвяк.

Він зазначив, що зі списку виключити хочуть Молдову та Боснію і Герцеговину.

«ЄС вилучить Боснію і Молдову з рекомендованого списку третіх країн, для яких мають бути зняті обмеження на поїздки до ЄС, у зв’язку зі зростанням кількості заражень коронавірусом», – йдеться в повідомленні.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Зазначимо, що у списку наразі залишається 13 країн. Минулого тижня з нього виключити Албанію, Вірменію, Азербайджан та Сербію.

Нагадаємо, Латвія внесла Україну до списку країн, які несуть серйозний ризик для здоров'я населення. З 18 вересня правила в’їзду без поважної причини для українців змінилися.

Додамо, Брюссель запровадить більш жорсткі правила карантину для мандрівників, які прибувають з червоної зони в межах Європейського Союзу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: