Брюссель посилює правила для невакцинованих мандрівників

Читать на русском
Брюссель запровадить більш жорсткі правила карантину для мандрівників, які прибувають з червоної зони в межах Європейського Союзу.
Pixabay

Брюссель запровадить більш жорсткі правила карантину для мандрівників, які прибувають з червоної зони в межах Європейського Союзу.

Про це повідомляє The Brussels Times.

З 17 вересня туристи, які не були повністю щеплені або не мають свідоцтва про одужання і залишаться в Брюсселі після прибуття до Бельгії з червоної зони, повинні пройти 10-денний карантин. Якщо тест на COVID на 7 день буде негативний, то карантин скоротять.

«Це стосується людей, які мають адресу проживання в Брюсселі, тобто це стосується як мешканців, так і туристів», – зазначила голова інспекції охорони здоров'я Брюсселя Інге Невен.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Такі обмеження запроваджують через зростання кількості хворих на коронавірус.

Нагадаємо, у Туреччині скасували обов'язкове тестування на коронавірус для однієї категорії туристів. Довідку з негативним результатом ПЛР-тесту на коронавірус більше не вимагатимуть від дітей до 12 років.

Раніше Всесвітня туристична організація ООН повідомила, що країни по всьому світу почали знімати обмеження на поїздки. Поки туризм не повернувся до рівня до пандемії, але вже спостерігаються поліпшення в цій сфері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: