Під Радою проходить одразу три мітинги

Читать на русском
Під будівлею Верховної ради вранці, 23 вересня, проходить одразу три акції - ФОПів, прихильників ОПЗЖ і щодо питання ресурсного законопроекту.
фото РБК-Україна

Під будівлею Верховної ради вранці, 23 вересня, проходить одразу три акції. Урядовий квартал посилено охороняють поліцейські і Нацгвардія.

За інформацією Інтерфакс-Україна, один з мітингів проводять прихильники ОПЗЖ. За їх словами, вони виступають проти «політичного переслідування Віктора Медведчука», а також вимагають не допустити підвищення тарифів. Групи людей з прапорами ОПЗЖ стоять в Маріїнському парку, недалеко від будівлі парламенту.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 21-24 вересняЩо обговорювали на Погоджувальній раді, за що фракції та групи готові голосувати 21-24 вересня - в матеріалі.

Ще одна акція під Радою називається «Чорна мітка 5600». Її учасники вимагають від нардепів проінформувати про всі ризики, які закладені у так званому «ресурсному» законопроекті №5600. Мета активістів - вплинути на кінцеву редакцію цього законопроекту.

Крім того, біля будівлі ВР проходить акція руху «SaveФОП» - «Збережіть спрощену систему оподаткування!».

Учасники вимагають від депутатів ухвалити законопроєкт №3853-1 про внесення змін до Податкового кодексу та інших законодавчих актів про щорічне підвищення граничних обсягів доходів для спрощеної системи оподаткування, відновлення права платників єдиного податку не застосовувати РРО. Також вимагають прийняття законопроєкту №3993 про спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців.

Як пише РБК-Україна, між учасниками акції SaveФОП відбулися незначні сутички з силовиками. В результаті зіткнення пошкодила ногу одна з активісток ФОПів.

Нагадаємо, сьогодні в Раді пройде відразу два засідання - чергове і позачергове. На другому розглянуть всього один законопроєкт, який стосується РРО.

Сьогодні нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що «ресурсний» законопроект знімають з порядку денного ВР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: