Зведення ООС: бойовики відкривали вогонь 5 разів

Читать на русском
На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил у середу, 22 вересня, окупанти 5 разів порушили режим припинення вогню.
фото штаба ООС

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил у середу, 22 вересня, окупанти 5 разів порушили режим припинення вогню. Втрат в рядах ЗСУ немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зеленський допустив звільнення полонених після нової нормандської зустрічіПісля саміту нормандської четвірки можуть бути звільнені 10-20 українців, яких РФ утримує на окупованих територіях Донбасу.

Так, з початку доби бойовики п'ять разів відкрили вогонь по позиціях сил ООС. Зокрема: в напрямку Світлодарська ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

Поруч з населеним пунктом Водяне бойовики застосували безпілотні літальні апарати, щоб скинути ВОГ-17. Неподалік від Павлополя зафіксовані обстріли з гранатометів різних систем. Обстріли були і в районі Зайцево.

Втрат і поранених в лавах ЗСУ немає.

«Українські захисники продовжують контролювати ситуацію і виконувати завдання по відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», - додали в штабі.

Нагадаємо, вранці в штабі ООС повідомляли, що бойовики за попередню добу 4 рази порушили перемир'я на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: