Парламент призначив позачергові вибори у чотирьох областях

Читать на русском
Верховна рада ухвалила чотири проєкти постанов щодо призначення позачергових виборів сільських та селищних голів в чотирьох областях на неділю 31 жовтня 2021 року.
Фото з відкритих джерел.

У середу, 2 червня, Верховна рада на засіданні ухвалила чотири проєкти постанов щодо призначення позачергових виборів сільських та селищних голів в чотирьох областях на неділю 31 жовтня 2021 року.

Проєкт постанови про призначення позачергових виборів Надлацького сільського голови Голованівського району Кіровоградської області підтримало 254 нардепи.

Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним нардепомВерховний Суд скасував протокол ЦВК щодо перемоги Вірастюка від Слуги народу на довиборах до Раду на окрузі 87 в Івано-Франківській області.

Проект постанови про призначення позачергових виборів Уланівського сільського голови Хмільницького району Вінницької області підтримало 270 народних депутатів.

За проект постанови про призначення позачергових виборів Смотрицького селищного голови Кам’янець-Подільського району Хмельницької області віддали голос 276 нардепів.

Ще 280 народних обранців підтримали проект постанови про призначення позачергових виборів Кельменецького селищного голови Дністровського району Чернівецької області.

Нагадаємо, також сьогодні народні депутати підтримали за основу законопроєкт №5122, яким ВР планує заборонити в Україні продаж лікарських засобів неповнолітнім громадянам.

Вчора парламент заборонив використання пластикових пакетів в Україні.

«Слово і діло» дослідило, які країни вже заборонили використання пластикових пакетів, які обмежили виробництво чи ввели додаткові виплати для виробників.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: