Зеленський прибув до США для участі в Генасамблеї ООН

Читать на русском
У планах українського президента в Нью-Йорку - виступ на загальних дебатах Генасамблеї ООН. Крім того, він проведе зустрічі з лідерами інших держав
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прибув на чолі української делегації в США для участі в 76-й сесії Генеральної Асамблеї Організації об'єднаних Націй.

Про це повідомила пресслужба офісу президента України.

У Нью-Йорку відкриється сесія Генасамблеї ООН: які теми обговорюватимутьУ Нью-Йорку почне роботу 76-а сесія Генеральної Асамблеї ООН. Володимир Зеленський може приєднатися до виступів онлайн.

У планах українського президента в Нью-Йорку - виступ на загальних дебатах Генасамблеї ООН. Крім того, він проведе зустрічі з лідерами інших держав та представниками міжнародних організацій. Також в його планах - зустріч з представниками бізнесу та інвесторами, а також з українською громадою в США.

Нагадаємо, 76-та сесія Генеральної Асамблеї ООН офіційно відкрилася у вівторок 14 вересня. З 21 вересня по 27 вересня на ній пройдуть виступи лідерів держав-членів ООН.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський сформував делегацію з державних діячів, які будуть супроводжувати його під час візиту в США 20 вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: