Росія розпочала військові навчання в акваторії Чорного моря

Читать на русском
До тренувань залучені ракетні, протичовнові кораблі, підводні човни, нейтральні сили флоту, допоміжні та рятувальні судна, літаки і вертольоти морської авіації.

У понеділок, 20 вересня, Росія розпочала масштабні навчання в акваторії Чорного моря - до тренувань залучені близько 20 надводних кораблів РФ, які використовують ракетні та артилерійські стрільби.

Про це інформує пресцентр Міністерства оборони Росії.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

За інформацією відомства, кораблі вийшли в море з окупованих територій України (місто Севастополь) та із РФ (місто Новоросійськ). Вихід кораблів у морські полігони проводиться «відповідно до плану заходів бойової підготовки ЧФ на 2021 рік».

До тренувань залучені ракетні, протичовнові кораблі, підводні човни, нейтральні сили флоту, допоміжні та рятувальні судна, літаки і вертольоти морської авіації.

Також відомо про те, що російські військові виконають ракетні та артилерійські стрільби в складі різнорідних тактичних груп. Крім цього, вони мають намір відпрацювати тралення, морський бій, пошук і знищення підводного човна, виявлення і нанесення удару по береговому командному пункту, протиповітряну оборону.

За навчаннями стежитимуть безпілотники.

Раніше повідомлялося про те, що українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ Rapid Trident-2021 почнуться в понеділок, 20 вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: