У порт Одеси зайшов катер берегової охорони Туреччини

Читать на русском
В Одеський морський порт зайшов катер берегової охорони Туреччини. Катер прибув з неофіційним дружнім візитом.
Фото з відкритих джерел.

В Одеський морський порт зайшов катер берегової охорони Туреччини. Катер прибув з неофіційним дружнім візитом.

Як повідомляє Держприкордонслужба України, катер «Балаклава» української Морської охорони зустрів турецьке судно на підході до територіального моря України та супроводив гостей до гавані Одеського морпорту. Турецький катер перебуватиме в Одесі до 16 вересня.

Закордон нам допоможе: як Британія і Туреччина відродять український флотЗа допомогою Великої Британії і Туреччини Україна в середньостроковій перспективі зможе відродити власний флот.

«Морські прикордонники Туреччини поспілкуються з колегами на професійні тематики. Також програмою візиту передбачено й неофіційне спілкування та відвідування культурно-історичних місць. Такі зустрічі сприяють зміцненню міжнародних дружніх стосунків», - заявили в ДПСУ.

У серпні з таким візитом в Туреччині перебував флагман Морської охорони України «Григорій Куроп’ятников». Він перебував у порту Стамбула.

Нагадаємо, Україна отримає від США бойовий катер Island.

Раніше в Міноборони повідомляли, США до кінця поточного року передадуть для ВМС України три катери типу Island. Буде сформовано дивізіон з п'яти швидкохідних патрульних катерів, які Україна отримає в рамках співпраці між двома країнами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: