У Франції зазнав аварії рятувальний вертоліт, є жертви

Читать на русском
Рятувальний вертоліт вилетів для надання допомоги велосипедисту, який викликав рятувальників, отримавши травму в горах
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

у Франції зазнав аварії вертоліт рятувальної служби. Авіакатастрофа сталася в департаменті Ізер, в гористій місцевості. З п'яти осіб на борту мінімум одна могла загинути в результаті аварії.

Про це 12 вересня повідомив французький телеканал BFM.

Як перевіряють технічний стан літаків, і хто за це відповідає?Слово і Діло вирішило дізнатися, хто відповідає за технічний стан літака, чи може пасажир дізнатися, чи були пройдені перевірки та як вік судна впливає на його технічний стан.

Очевидець катастрофи повідомив, що вертоліт вже заходив на посадку, як несподівано втратив висоту і впав на землю. Після цього було чутно кілька потужних вибухів. Причини аварії вертольота невідомі, погодні умови в регіоні оцінювалися, як хороші.

Рятувальний вертоліт вилетів для надання допомоги велосипедисту, який викликав рятувальників, отримавши травму в горах департаменту.

Нагадаємо, 12 вересня в Житомирській області, неподалік від Кмітова впав легкомоторний літак. Пілота госпіталізували в лікарню.

Того ж дня в Росії, в Іркутській області, здійснив вимушену посадку і загорівся пасажирський літак L-410. Передбачається, що міг загинути один з пілотів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: