Коронавірус у світі: у Китаї новий осередок зараження COVID-19

Читать на русском
Останній спалах COVID-19 в країні був зафіксований 20 липня серед працівників аеропорту в східному місті Нанкін.
Українська правда

Минулої доби, на території Китаю було виявлено новий епіцентр зараження коронавірусною хворобою СOVID-19 - ним стала східна провінція Фуцзянь.

Про це повідомляє агенство Xinhua.

Згідно з даними державного комітету у справах охорони здоров'я КНР, в той день також було зареєстровано 26 нових завезених випадків.

Усі випадки захворювання були зареєстровані в окрузі Сяньйо, поблизу міста Путянь.

Україна скоро перейде в «жовту» зону: кого торкнеться карантин і що буде забороненоУкраїна перейде в жовту зону карантину. Що буде заборонено, як будуть працювати школи і коли оголосять повний локдаун – в матеріалі.

Зазначається, що нові випадки попередньо ідентифіковані як зараження високоінфекційним штамом коронавірусу «Дельта».

«Нові пацієнти з підозрою на зараження коронавірусом нового типу і нові летальні випадки від COVID - 19 в той день в континентальній частині країни були відсутні», - йдеться в повідомленні.

При цьому, останній спалах COVID-19 в країні був зафіксований 20 липня серед працівників аеропорту в східному місті Нанкін. У них виявили зараження новим штамом коронавірусу «Дельта».

Національна комісія охорони здоров'я КНР у суботу направила робочу групу для керівництва зусиллями з профілактики та боротьби з COVID-19 у місті Путянь.

Нагадаємо, що за минулу добу, 11 вересня, в Україні зафіксовано 2 196 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби та 22 летальних випадки.

Раніше ми повідомляли, що лідери США і Китаю обговорили телефоном відносини між двома країнами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: