У Кот-д'Івуарі зазнав аварії військовий вертоліт – екіпаж і пасажири загинули

Читать на русском
Аварія вертольота сталася в ході розвідувальної операції армії біля державного кордону з республікою Буркіна-Фасо
Мі-24 ВПС Кот-д'ІвуаруВідкрите джерело

На півночі Кот-д'Івуару в Африці сталася авіакатастрофа - зазнав аварії військовий вертоліт. В результаті авіакатастрофи загинули всі, хто перебував на борту - п'ять членів екіпажу.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на Міністерство оборони Кот-д'Івуару.

Відзначається, що аварія вертольота сталася в ході розвідувальної операції армії біля державного кордону з республікою Буркіна-Фасо. Військові розпочали слідство за фактом аварії.

Як перевіряють технічний стан літаків, і хто за це відповідає?Слово і Діло вирішило дізнатися, хто відповідає за технічний стан літака, чи може пасажир дізнатися, чи були пройдені перевірки та як вік судна впливає на його технічний стан.

Згідно з інформацією агентства, розвідувальна операція на кордоні Кот-д'Івуару і Буркіна-Фасо проводилася в рамках пошуку бойовиків-ісламістів, які перетворили зону держкордону між двома цими африканськими країнами на гарячу точку, зробивши кілька нападів.

19 серпня в Росії сталася чергова авіакатастрофа за участю військового літака. В Астраханській області в ході планового польоту розбився винищувач МіГ-29.

31 липня в Росії на Далекому Сході в районі Сахаліну зазнав аварії винищувач Су-35 Військово-космічних сил Росії. Пілот при авіакатастрофі зміг вижити.

14 серпня біля турецького міста Кахраманмараш розбився орендований у Росії пожежний літак Бе-200. Всі, хто перебував на борту літака, загинули.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: