На Донбасі знову загинув боєць ООС, ще троє поранені

Читать на русском
На Донбасі загинув військовослужбовець ЗСУ, ще троє отримали осколкові поранення Всього за добу бойовики порушили тишу 8 разів.
фото ООС

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 8 порушень режиму тиші з боку бойовиків. З початку доби противник двічі відкривав вогонь.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

«В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення несумісне з життям, ще троє військовослужбовців отримали осколкові поранення. Після надання першої медичної допомоги військових транспортували до лікувального закладу. Стан їх здоров'я середньої важкості», - сказано в ранковій зведенні штабу.

Станом на ранок суботи, 11 вересня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Зокрема - в районі Новогнатівки і Золотого-4.

Всього за добу бойовики порушили перемир'я 8 разів. У штабі наголосили, що на ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський допускає новий обмін полоненими після нормандської зустрічі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: