Віце-президент Світового банку приїде до України з робочим візитом

Читать на русском
Віце-президент Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії Анна Б'єрде здійснить офіційний візит в Україну.
facebook.com/WorldBankUkraine

Віце-президент Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії Анна Б'єрде здійснить офіційний візит в Україну.

Про це повідомила пресслужба представництва Світового банку в Україні.

12-15 вересня 2021 року зі своїм першим офіційним візитом в Україні перебуватиме Віце-президент Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії Анна Б'єрде.

«Під час візиту пані Б'єрде зустрінеться з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем та іншими представниками Уряду України. Вона також проведе зустрічі з представниками іноземних посольств, партнерами з міжнародних організацій з розвитку, представниками українських наукових кіл», – йдеться у повідомленні.

Також зазначають, що вона відвідає приватне фермерське господарство, щоб ознайомитись із впровадженням земельної реформи, яку підтримує Світовий банк.

Зауважимо, що Б'єрде є Віце-президентом Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії з 1 травня 2020 року. На цій посаді вона керує стратегічною, аналітичною, операційною роботою Банку та обміном знань у регіоні.

Нагадаємо, Світовий банк готовий виділити Україні 230 мільйонів доларів в рамках глобальної ініціативи COVAX. Фінансування може надійти до грудня цього року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: