Данілов назвав «завдання номер один» для РНБО

Читать на русском
Ліквідація олігархічної, кланової, монопольної, корумпованої системи в Україні - пріоритет для РНБО, заявив секретар відомства.
фото РНБО

Пріоритетним завданням для РНБО України є ліквідація олігархічної системи та корупції.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов на конференції YES Brainstorming в суботу, 11 вересня.

Деолігархізація за законом: як Зеленський хоче обмежити вплив олігархів та наскільки це реальноЯк президент пропонує боротися з олігархією та чи вдасться йому це зробити, розбиралося Слово і діло.

«Ліквідація олігархічної, кланової, монопольної, корумпованої системи, яка сьогодні, на превеликий жаль, ще існує в Україні, - це для нас завдання номер один. Якщо ми цього не зробимо, сусіди, які постійно з сокирою стоять біля нашого порогу і ним розмахують, будуть цим користуватися, буде і далі продовжуватися ця ситуація. І, коли ми говоримо про 30 років незалежності України - це може для нас дуже трагічно завершитися», - сказав Данилов.

YES Brainstorming. September 11. Part 1Victor Pinchuk Foundation

Нагадаємо, перший віцеспікер Руслан Стефанчук розповів, що в парламенті продовжують напрацьовувати нові законодавчі акти щодо олігархів.

Тим часом до законопроекту президента Володимира Зеленського про деолігархізацію (№5599) до другого читання подали близько 1300 поправок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: