На Донбасі загинув український військовий, ще 10 отримали поранення

Читать на русском
Сьогодні, 11 вересня внаслідок ворожого обстрілу один український військовий загинув, ще 10 отримали поранення.
armyinform.com.ua

Сьогодні, 11 вересня внаслідок ворожого обстрілу один український військовий загинув, ще 10 отримали поранення.

Про це повідомляє штаб ООС.

Зазначають, що від початку доби, 11 вересня, зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Російські бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм в районі населеного пункту Новогнатівка, а також двічі – поблизу Верхньотроецького.

У штабі також зазначають, що біля Золотого-4 противник вів вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї. Біля Старогнатівки застосовували станкові протитанкові гранатомети. Поблизу Талаківки окупанти відкривали прицільний вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

«На Донеччині російсько-окупаційні війська за допомогою безпілотного літального апарату скинули міни калібру 82 мм в районі населеного пункту Нью-Йорк, а також здійснили обстріл з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Крім того на Донеччині зафіксовано два прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів з перетином лінії розмежування», – додають у повідомленні.

В результаті ворожого обстрілу загинув один український військовий. Восьмеро військовослужбовців дістали вогнепальні осколкові поранення, ще двоє – бойові травмування. Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувальних закладів. Стан здоров’я трьох захисників – середньої тяжкості, інших – задовільний.

Нагадаємо, за минулу добу, 10 вересня, на Донбасі зафіксовано 8 порушень режиму тиші з боку бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: