У Північній Македонії горіла COVID-лікарня, є жертви

Читать на русском
Пожежа в лікарні. У Північній Македонії, в місті Тетово, 10 людей загинули через пожежу в лікарні для хворих коронавірусом.
360stepeni.mk

На північному заході Північної Македонії, у місті Тетово, 10 людей загинули через пожежу в лікарні для хворих коронавірусом.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я країни Венко Пилипче в Twitter.

Скільки пожеж в Україні сталося на соціально значущих об’єктах за останні 5 роківЩорічна кількість пожеж у школах, лікарнях, будинках для літніх людей, коледжах вражає. Судових вироків щодо винних набагато менше.

«На даний момент підтверджено, що 10 людей загинули в результаті пожежі, проте це число може зрости», - написав глава МОЗ.

Міністр висловив співчуття сім'ям загиблих і постраждалих.

За словами Пилипче, всі бригади швидкої допомоги мобілізовані для надання допомоги постраждалим.

Тоді як місцевий телеканал Алсат-М інформує, що жертвами пожежі стали 14 осіб, ще близько 20 пацієнтів постраждали. До гасіння вогню були задіяні сім спецмашин і 30 пожежників.

Причини загоряння поки невідомі.

Раніше в Івано-Франківській області загасили пожежу в двоповерховій будівлі інфекційного відділення ЦРЛ. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб.

Нагадаємо, у Запоріжжі сталася пожежа в обласній інфекційній лікарні, в реанімаційному відділенні, де були COVID-хворі. Причиною став вибух кисню. Під час пожежі загинули 4 людини, серед яких лікар.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: