Хасиди в Умані: у поліції зафіксували більше 20 правопорушень серед паломників

Читать на русском
До Умані на святкування Рош га-Шана прибуло майже 23 тисяч паломників-хасидів. Надійшло 22 повідомлення про події, пов’язані з паломниками-хасидами.
Фото з відкритих джерел.

До Умані на святкування Рош га-Шана прибуло майже 23 тисяч паломників-хасидів.

Як інформує поліція Черкаської області, з 1 по 4 вересня надійшло 22 повідомлення про події, пов’язані з паломниками-хасидами.

Поліція спільно з працівниками міграційного відділу Умані виявили громадянина Ізраїлю, який порушив строки перебування в Україні. Порушника примусово повернули до країни громадянської належності.

Ще одному іноземцю обмежили строки перебування в Україні через порушення громадського порядку та дрібне хуліганство.

Також поліцейські зафіксували факт торгівлі забороненими предметами у районі паломництва. У 29-річного уманчанина слідчі вилучили: два електрошокери у вигляді ліхтарів, 12 – ножів, 6 – дерев’яних біт.

Як повідомили у поліція Черкаської області, ситуація в Умані та районі паломництва контрольована правоохоронцями, вони продовжують посилено нести службу.

Нагадаємо, в юдаїстській культурі настання нового 5 782 року за юдейським календарем цього року почнуть святкувати сьогодні увечері, 6 вересня 2021 року. Святкування закінчиться ввечері 8 вересня.

Рош га-Шана — свято початку нового року для усіх, хто сповідує юдаїзм. За традицією цей день не може припадати на неділю, середу чи п’ятницю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: