НАЗК виявило порушення у деклараціях нардепа та судді КСУ

Читать на русском
НАЗК виявило ознаки кримінального правопорушення у деклараціях судді КСУ, народного депутата та двох депутатів місцевих рад.
Заступник Голови НАЗК Роман Сухоставець.

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінального правопорушення у деклараціях судді КСУ, народного депутата та двох депутатів місцевих рад.

Як інформує пресслужба відомства, порушення виявили у деклараціях таких посадових осіб:

  • Олександр Касмінін, суддя Конституційного суду України. Недостовірні відомості - 2,4 млн гривень, не вказав відомості про вартість квартири загальною площею 150,5 м2.
  • Олександр Куницький, народний депутат України. Недостовірні відомості - 2,3 млн гривень, не зазначив інформацію про фінансове зобов’язання у розмірі понад 303 тис. шекелів (2,3 млн гривень).
  • Алла Стечишин, депутат Тернопільської обласної ради. Недостовірні відомості - 9,4 млн гривень, не зазначила у декларації інформацію про декілька земельних ділянок, які належать її чоловіку.
  • Олександр Цуканов депутат Бориспільської міської ради. Недостовірні відомості - 7,2 млн гривень, не зазначив земельну ділянку площею 990 м2 та фінансові зобов’язання перед юридичною особою у розмірі 208 тисяч доларів (понад 5 млн гривень).

Інформація про виявлені ознаки кримінальних правопорушень передана до Національного антикорупційного бюро України.

Загалом з початку року виявили 19 декларацій з ознаками кримінального правопорушення, в які внесли недостовірні відомості на 343 млн гривень.

Нагадаємо, очільник регуляторної служби не зміг підтвердити володіння біткоїнами на 13 млн грн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: