Стефанчук прокоментував ймовірність заміни міністрів восени

Читать на русском
На його думку, єдиним виміром ефективності будь-якого міністра має бути його ефективність на займаній посаді
Руслан СтефанчукВідкрите джерело

Швидше за все, восени уряд чекає низка кадрових перестановок, оскільки не всі міністри ефективно справляються зі своїми обов'язками.

Про це заявив заступник голови Верховної Ради в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Я ставлюся до будь-якої посади виключно з точки зору, чи виконує людина, яка на ній знаходиться, той функціонал, який на нього покладається, чи ні. І відразу, спілкуючись з президентом, прем'єром та іншими, ми завжди домовлялися: ти на цій посаді до тих пір, поки ефективно справляєшся. Ніхто не має ніяких образ, якщо буде вирішено, що його робота виконується незадовільно. Ви вже мали можливість не один раз бачити це» - розповів він.

Слідом за Аваковим: кого з міністрів можуть відправити у відставку та чому це вигідно президентуКому з міністрів загрожує відставка, які претензії їм висувають та чи допоможе їхнє звільнення вирішити нагальні проблеми, читайте у матеріалі Слово і діло.

На його думку, єдиним виміром ефективності будь-якого міністра має бути його ефективність на займаній посаді.

«Потрібно ось так ставитися до цих питань - давати можливість реалізації потенціалу. А єдиним мірилом ефективності має бути ефективність людини на цій посаді. Я думаю, по аналітиці бюджету на наступний рік будуть прийняті деякі кадрові рішення, я цього не виключаю» - пояснив він.

Нагадаємо, голова парламентської фракції СН у Раді Давид Арахамія заявив, що восени можуть замінити трьох-чотирьох міністрів уряду.

Один з нардепів СН заявив, що практично немає ніяких питань до міністра оборони Андрію Тарану, якого часто називають одним з кандидатів «на вихід» з уряду восени.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: