Під Києвом через масову ДТП ускладнений рух

Читать на русском

У вівторок, 7 вересня, тимчасово ускладнений рух транспорту на 30 км автодороги Н-08 Бориспіль - Маріуполь через ДТП.

Як повідомляє патрульна поліція Київської області, аварія сталася у напрямку міста Переяслав Хмельницький, ускладнено рух в обох напрямках.

ДТП у напрямку міста Переяслав Хмельницький. Уускладнений рух транспорту на 30 км автодороги Н-08 Бориспіль - Маріуполь через ДТП.

«За попередньою інформацією, ДТП за участю фури, легковика та двох мікроавтобусів. Є потерпілі», - йдеться в повідомленні.

На місці працюють слідчі.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін, за даними ЗМІ, 23 серпня став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

1 вересня Трухін вперше прокоментував ДТП: він повідомив про те, що не збирався приховувати своє перебування на місці аварії, а навпаки сприяв співробітникам Нацполіції в зборі інформації при реєстрації аварії та дав всі свідчення.

3 вересня Державне бюро розслідувань отримало від Нацполіції матеріали ДТП на Бориспільській трасі, в якому фігурує народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: