Не спростоване «пияцтво»: нардеп Швець так і не опублікував обіцяні результати аналізів

Читать на русском
Сергій Швець не оприлюднив результати аналізів, які б підтверджували його тверезий стан на засіданні Ради. Нардеп також видалив повідомлення з обіцянкою з фейсбуку.
znaj.ua

Народний депутат від «Слуги народу» Сергій Швець не виконав обіцянку оприлюднити результати аналізів, які підтверджують його тверезий стан на засіданні парламенту 30 березня 2021-го.

Обіцянку депутат дав 31 березня, повідомляє «Слово і діло».

Нагадаємо, 30 березня на засіданні Верховної ради стався конфлікт між фракціями «Слуга народу» і «Європейська солідарність». Ірина Геращенко під час виступу заявила, що депутат в першому ряду, у якого прізвище на букву «Ш», сидить в нетверезому стані. «Ми вимагаємо за підсумками сьогоднішнього засідання від Нацполіції провести алкогольний тест народному депутату з прізвищем на «Ш» з першого ряду», – сказала Геращенко.

«Друзі, вчорашній день став шаленим! Порохи почали, як завжди, брехати з трибуни, а після того, як я показав Порошенку його цитату з Путіним «Тисну руку, обіймаю» члени фракції почали цькувати мене особисто. Домовилися до того, що я нетверезий. Щоб припинити базарні балачки, сам пішов в лікарню і здав аналізи. Днями будуть результати, відразу оприлюдню для вас», – написав Швець на наступний день в своєму Facebook.

Станом на серпень це повідомлення зникло з його сторінки в соціальній мережі. Результати аналізів, які підтверджують його тверезий стан 30 березня, Швець також не оприлюднював в соцмережах. Немає про це згадок і в ЗМІ. Таким чином, депутат провалив свою обіцянку.

Зазначимо, нардеп Олександр Юрченко також не виконав обіцянку надати розгорнутий аналіз щодо змісту наркотичних речовин в організмі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: