На Донбасі бойовики скинули міни на житловий сектор Зайцеве

Читать на русском
Одна із саморобних мін не спрацювала. Мирні жителі населеного пункту в результаті обстрілу не постраждали.

Вранці в понеділок, 6 вересня, на Донбасі бойовики скинули з безпілотнику дві міни на житловий сектор населеного пункту Зайцеве на Донбасі. Інцидент трапився близько 4:20 на північній околиці житлового сектора.

Про це інформує командування ООС.

Одна із саморобних мін не спрацювала. Мирні жителі населеного пункту в результаті обстрілу не постраждали.

Вихід із глухого кута: як зміниться стратегія деокупації Донбасу та КримуПрезидент України їде до Німеччини та США, в Кремлі пишуть програмну статтю, а міністр МВС Арсен Аваков йде у відставку. Як ці події вплинуть на деокупацію Донбасу та Криму – у матеріалі політолога Олександра Радчука.

«Вибухові пристрої були виготовлені за допомогою 3D-принтера, в кожному містилося до 500 грамів пластичної вибухової речовини. В якості вражаючих елементів були використані спеціально виготовленні касети зі сталевими кулями діаметром до 6 мм», - розповіли в штабі.

У командуванні зазначають, що окупанти почали все частіше застосовувати безпілотники проти Збройних сил України. Тільки за останній тиждень бойовики п'ять разів запускали безпілотники на Донбасі.

«Всі зазначені порушення зафіксовані й задокументовані українською стороною СЦКК, відповідні ноти направлено до СММ ОБСЄ і органів досудового розслідування України - вони стануть черговими свідченнями злочинів окупантів на українській землі», - додали в штабі.

Раніше повідомлялося, що до ОРДЛО надіслали понад 50 тонн гуманітарної допомоги.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: