На Донбасі з початку доби зберігається перемир'я

Читать на русском
У неділю, 5 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі не було зафіксовано жодного обстрілу з боку бойовиків.
MinistryofDefence.UA

У неділю, 5 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі не було зафіксовано жодного обстрілу з боку бойовиків.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

До операції Об’єднаних сил, в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення, залучено й інші складові сил оборони. Зазначають, що піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували 1 гектар території, передали на знищення 43 вибухонебезпечні предмети та повністю відновили 8 пошкоджених будинків.

Серпень в ООС: скільки було зафіксовано обстрілівНа Донбасі протягом серпня було зафіксовано 200 обстрілів. Загинули 9 українських військових, 27 були поранені.

«Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації та дотримуються режиму припинення вогню», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 4 вересня, на Донбасі бойовики здійснили два обстріли позицій українських сил. У результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - тяжкий.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: