Україна отримала інноваційні ліки проти коронавірусу від США

Читать на русском
Американська благодійна організація Direct Relief надіслала Україні гуманітарний вантаж інноваційних ліків проти коронавірусу.
Посольство України у США

Американська благодійна організація Direct Relief надіслала Україні гуманітарний вантаж інноваційних ліків проти коронавірусу.

Про це повідомляє посольство України в США.

Американська благодійна організація Direct Relief надіслала Україні 60 тисяч флаконів інноваційних ліків на суму в 20 мільйонів доларів.

«Вантаж складається з інноваційних лікарських препаратів Bamlanivimab і Etesevimab, що використовуються проти COVID-19. Останні домовленості про його отримання були узгоджені під час візиту президента Володимира Зеленського до США», – йдеться в повідомленні.

Ситуація загострюється: чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусуСитуація з коронавірусом в Україні почала загострюватись. Коли буде новий спалах COVID-19 та чи варто готуватися до локдауну, читайте у матеріалі Слово і діло.

Ліки рекомендовані для пацієнтів з легким і середнім ступенем тяжкості коронавірусної хвороби, особливо при наявності ризику переходу у важку форму.

Відомо, що вантаж розмитнять і ліки розподілять по 24 областях України.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомляв, що препарати діють безпосередньо на вірус. Вони зв'язуються зі спаєчними білками вірусу, запобігаючи проникненню в клітину і подальшому розмноженню, прискорюють одужання хворих і запобігають виникненню ускладнень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: