Ляшко назвав суму, яку Світовий банк готовий виділити Україні на боротьбу з коронавірусом

Читать на русском
Основні напрямки, на які буде спрямована допомога Світового банку - програми екстреного медичного реагування та вакцинація
Віктор Ляшкоkmu.gov.ua

Україна може отримати від Світового банку 150 мільйонів доларів для боротьби з коронавірусом в рамках проєктів СБ. Вони підуть на програму екстреного реагування і на вакцинацію.

Про це написав міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко у Facebook.

«Обговорили поточний стан реалізації Міністерством трьох проєктів Світового банку із загальним обсягом позики 439,7 млн доларів. Отримав запевнення про можливість додаткового фінансування в розмірі до 150 млн доларів, у разі необхідності, на екстрене реагування на COVID - 19 і вакцинацію в Україні... Колеги зі Світового банку позитивно оцінили проведену роботу за цим напрямком в літні місяці, що дозволило нам в 9 разів збільшити охоплення щепленнями. Закликали на цьому не зупинятися та активно рухатися вперед». - додав він.

Нагадаємо, попри те, що станом на 2 вересня 2021 року всі області України знаходяться в «зеленій» зоні адаптивного карантину, в чотирьох регіонах епідеміологічні показники перевищують встановлені норми.

Нагадаємо, за добу 1 вересня 2021 року в Україні зафіксовано 2477 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. До лікарень госпіталізовано 787 осіб, летальних випадків - 44.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: