У містах України відбулися марші за права тварин

Читать на русском
Сьогодні у 30 містах України, а також на станції Академік Вернадський пройшла масштабна акція на підтримку прав тварин.
фото Укрінформ

Сьогодні у 30 містах України, а також в Антарктиді, на станції «Академік Вернадський», пройшла масштабна гуманістична акція на підтримку прав тварин.

Організаторами виступили UAnimals.

Жорстоке поводження із тваринами: як посилили покарання і що тепер під забороноюВ Україні будуть нові правила поводження з тваринами і покарання за жорстокість. Детальніше – на інфографіці.

Марш за тварин під гаслом «Захист слабких - справа сильних» одночасно пройшов у Києві, Львові, Харкові, Тернополі, Одесі, Сєвєродонецьку, Чернігові - всього в 30 містах України, а також на станції «Академік Вернадський».

У Києві на Марш за тварин вийшло близько тисячі осіб. Учасники акції вимагали захистити тварин від знущань.

Вони закликали президента України Володимира Зеленського, прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля і депутатів Ради законодавчого заборонити цирки з тваринами, контактні зоопарки, дельфінарії, хутрові ферми і прітравочную станції.

Також активісти закликали притягнути до відповідальності шкуродерів і «догхантерів».

Українські полярники також підтримали Всеукраїнський марш за тварин-2021. Відповідну публікацію опубліковано на сторінці станції у Facebook.

Нагадаємо, у серпні цього року президент України підписав закон, який посилить покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: