У Маріуполі трирічна дівчинка підпалила на собі одяг, лікарі борються за її життя

Читать на русском
У Маріуполі Донецької області лікарі рятують життя трирічній дівчинці, яка гралася з сірниками та підпалила на собі одяг.
Фото з відкритих джерел

У Маріуполі Донецької області лікарі рятують життя трирічній дівчинці, яка гралася з сірниками та підпалила на собі одяг.

Про це повідомляє поліція Донецької області.

«Сьогодні, 4 вересня, близько першої години ночі до Маріупольського районного управління поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію дитини з опіками. Встановлено, що тілесні ушкодження трирічна дівчинка отримала вдома. На місце було спрямовано слідчо-оперативну групу», – йдеться в повідомленні.

Дитяча смертність: скільки дітей помирає в Україні та з яких причинВ Україні за 2020 рік померли 3 тисячі 350 дітей віком до 17 років. Детальніше – на інфографіці.

Правоохоронці встановили, що трирічна дівчинка гралась з сірниками і підпалила на собі одяг. В цей час матір була у сусідів, а її співмешканець спав після вживання алкогольних напоїв. Зазначають, що родина перебуває на обліку в соцслужбах.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьками своїх обов’язків. За це правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, 4 серпня, на трасі в селі Бережанка Хмельницької області перекинувся молоковоз. У кабіні перебував чотирирічний хлопчик - він загинув. Водій вантажівки був у стані алкогольного сп'яніння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: