У ДТП під Хмельницьким загинув чотирирічний хлопчик

Читать на русском
45-річний водій молоковоза не впорався із кермуванням та допустив перекидання вантажівки. У результаті ДТП загинула чотирирічна дитина - хлопчик був у кабіні автомобіля.

У середу вдень, 4 серпня, на трасі в селі Бережанка Хмельницької області перекинувся молоковоз. У кабіні перебував чотирирічний хлопчик - він загинув. Водій вантажівки був у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Хмельницькій області.

45-річний водій молоковоза не впорався із кермуванням та допустив перекидання вантажівки. У результаті ДТП загинула чотирирічна дитина - хлопчик перебував у кабіні автомобіля.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Чоловік був затриманий за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, увечері 3 серпня в центрі Києва на Європейській площі сталося зіткнення військової вантажівки із позашляховиком Volvo. Хто став винуватцем цієї дорожньо-транспортної пригоди, поки що невідомо.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: