На Донбасі один раз порушили режим тиші, окупанти поранили українського бійця

Читать на русском
У суботу, 4 вересня, на Донбасі російські бойовики один раз порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу український військовий отримав поранення.
MinistryofDefence.UA

У суботу, 4 вересня, на Донбасі російські бойовики один раз порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

«Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби, 4 вересня, зафіксовано 1 обстріл позицій Об’єднаних сил», – йдеться в повідомленні.

У напрямку Старогнатівки російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Зараз він знаходиться в лікарні, медики оцінюють стан його здоров’я як тяжкий.

Серпень в ООС: скільки було зафіксовано обстрілівНа Донбасі протягом серпня було зафіксовано 200 обстрілів. Загинули 9 українських військових, 27 були поранені.

Про факт порушення з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

До операції Об’єднаних сил, в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення, залучено й інші складові сил оборони.

«Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 98 вибухонебезпечних предметів і повністю відновили 9 пошкоджених будинків», – додають у штабі.

Нагадаємо, 3 вересня ввечері в штабі ООС повідомляли, що на Донбасі зберігалося перемир'я.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: