ОБСЄ нарахувала більше 400 порушень за вихідні

Читать на русском
Організація з безпеки і співробітництва в Європі нарахувала понад 400 порушень режиму припинення вогню у ці вихідні на Донбасі.
Фото з відкритих джерел.

Організація з безпеки і співробітництва в Європі нарахувала понад 400 порушень режиму припинення вогню у ці вихідні на Донбасі.

Найбільше порушень режиму припинення вогню в період з вечора 27 по вечір 29 серпня сталися в Донецькій області. Там спостерігачі нарахували відразу 354 порушення, сказано у звіті СММ ОБСЄ за 30 серпня.

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

Також нарахували і 281 вибух на цій території. Серед них 44 розриву, з яких 27 розривів мінометних мін, 7 розривів артилерійських снарядів у повітрі, 52 вибухи від вихідного вогню і 178 вибухів невизначеного походження.

Більшість порушень режиму припинення вогню в Донецькій області відбулися в північному і південному напрямку від Донецької фільтрувальної станції, а також в районі Красногорівки вдень 28 серпня.

У Луганській області спостерігачі ОБСЄ зафіксували 44 порушення режиму припинення вогню, в тому числі 12 вибухів невизначеного походження.

Нагадаємо, на Донбасі снаряд бойовиків влучив у приватний будинок.

Також ми писали, що у районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, поранили 2 військовослужбовців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: