Зведення штабу ООС: 5 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 25 серпня, бойовики на Донбасі здійснили п'ять порушень режиму тиші, а від початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.

За минулу добу, 25 серпня, бойовики на Донбасі здійснили п'ять порушень режиму тиші, а від початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

Поблизу Новолуганського російські найманці двічі обстрілювали позиції українських захисників із ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Неподалік від Травневого ворог вів вогонь із автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Катеринівки збройні формування РФ вели вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів.

На День Незалежності України на Донбасі окупанти запускали безпілотникПротягом поточної доби, 24 серпня, окупанти на Донбасі лише раз порушили режим припинення вогню.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу Орлан-10 із перетином лінії розмежування.

Відзначається, що бойових втрат серед українських військових немає.

«Станом на 7:00 ранку 26 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», - зазначено у звіті.

Раніше в ОБСЄ заявили про те, що на Донбасі бойовики порушують правила відведення військ. Так, в Луганській і Донецькій областях місія ОБСЄ зафіксувала танки, гаубиці, реактивні системи залпового вогню та іншу військову техніку окупантів.

Також нагадаємо, на День Незалежності України на Донбасі окупанти запускали безпілотник.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: